Prawdziwe opnie o hotelach od gości z ebooking.com

Sprawdź co nasi goście mówią o tych hotelach. Ich opinie mogą być dla Ciebie pomocne przy wyborze hotelu.

6, January 2018

Średnia ocena: 10.0 / 10

Ocena klientów: 10.0 / 10

Apartament godny polecenia. Czysto,niczego nie brakuje,wszędzie blisko.

10, August 2017

Średnia ocena: 7.1 / 10

Ocena klientów: 7.1 / 10

nie spodobało mi sie to że pokoje nie były tak ładne jak na zdjeciach.

8, August 2017

Średnia ocena: 8.6 / 10

Ocena klientów: 9.6 / 10

Razem z narzeczonym wybralismy sie spontanicznie na city trip po Italii. W hotelu Tiempo zatrzymalismy sie na 5 dni ze wzgledu na dosc niska cene. Blisko do lotniska, metra, pociagow, toledo itp. Sam hotel jest położony w średniej dzielnicy ale wszystko to wynagradza obsługa i pokoje! Mega czysty, pachnacy od wejscia, podlogi I okna az blyszcza. Panle sprzatajace widzialam codziennie od 7-16, biegajace I dbajace o kazdy szczegol. W momencie wyjscia na sniadanie panie automatycznie sprzataly nasz pokoj, wymieniajac posciel, reczniki itp-codziennie!! Wiec codziennie wszystko excellent! Sniadanko i obsluga rowniez pierwsza klasa, wszystko szybko uzupelniane, swieze pachnace I smaczne, urozmaicone, chociaz szkoda ze brak warzyw :) Recepcja-pierwsza klasa! Wydrukuja, wytlumacza I powiedza wszystko w skrocie co gdzie warto isc/zjesc itp :) Pan Giorgio, Roberta, Antonio swietni, weseli I inteligentni ludzie :) Polecam za ta cene!!!

23, July 2017

Średnia ocena: 9.0 / 10

Ocena klientów: 9.2 / 10

Świetnie położona kamienica. Pięknie umeblowane pokoje- antyki bardzo gustowne i zadbane. Przemiła obsługa, zarówno ze strony właściciela, jak i personelu. Miło, schludnie, cisi lokatorzy.

Spory ruch uliczny oraz gęste zaludnienie może niektórym przeszkadzać-hałas. Ale to przecież centrum miasta, więc trzeba się z tym liczyć.

21, July 2017

Apartmány Renomal

Tatrzańska Łomnica

Średnia ocena: 9.6 / 10

Ocena klientów: 9.6 / 10

Wyposażenie, pokoje, wyżywienie, lokalizacja. Przemiła i bardzo pomocna obsługa.

Zapach w łazience. Ogólna czystość.

3, July 2017

Średnia ocena: 7.9 / 10

Ocena klientów: 7.9 / 10

Spójność wystroju

Trzeszczące łóżko, pojedyncza łazienka na więcej osób, obok pokoju schowek dla personelu, przy którym ciagle ktoś się kręcił

24, June 2017

Średnia ocena: 8.8 / 10

Ocena klientów: 8.8 / 10

Pomocna, uprzejma obsługa; bardzo czysty, komfortowy pokój blisko recepcji; smaczne śniadania.

15, June 2017

Seaside Resorts

Corfu Town

Średnia ocena: 10.0 / 10

Ocena klientów: 10.0 / 10

Czysty , zadbany hotel polecam :) Bardzo mili i pomocni właściciele.

7, May 2017

Średnia ocena: 8.8 / 10

Ocena klientów: 8.8 / 10

Tanie jedzenie kawa i piwo. Wszędzie blisko.

7, May 2017

Średnia ocena: 9.2 / 10

Ocena klientów: 9.2 / 10

Komfort.

Recepcjonistka długo wydawała klucze do pokoju, bo umawiała przez telefon pobyt innej osoby, ale chyba z tym nic nie da się zrobić.

20, March 2017

Średnia ocena: 9.6 / 10

Ocena klientów: 10.0 / 10

Warto odwiedzić, obsługa na najwyższym poziomie.

27, February 2017

SenMarina

Szczecin

Średnia ocena: 5.8 / 10

Ocena klientów: 5.8 / 10

Dobra i miła obsługa I położenie hotelu nad pięknym jeziorem

Bardzo słaby internet Niewygodne łóźko,materac się ślizgał na tej płycie drewnianej

12, February 2017

Średnia ocena: 10.0 / 10

Ocena klientów: 10.0 / 10

Blisko do aquaparku, centrum Miasta, super lokalizacja. Bardzo przytulnie, cicho, miła atmosfera

6, February 2017

Średnia ocena: 9.2 / 10

Ocena klientów: 9.2 / 10

Polecam. Dobra lokalizacja plus bardzo korzystny stosunek ceny do jakości.

3, February 2017

Średnia ocena: 8.3 / 10

Ocena klientów: 8.3 / 10

Swietna lokalizacja. W hostelu czysto i cicho, w sam raz zeby sie przespac po calodziennych wojazach!!!:-)

9, January 2017

Średnia ocena: 8.3 / 10

Ocena klientów: 8.3 / 10

wspaniała lokalizacja, ekologiczna wyspa bez samochodów spalinowych, świetnie skomunikowana ze stolicą

19, December 2016

Średnia ocena: 10.0 / 10

Ocena klientów: 10.0 / 10

Obsługa, lokalizacja, jakość/cena, dodatki 5+

14, December 2016

Europa Hotel

Valletta

Średnia ocena: 9.2 / 10

Ocena klientów: 9.2 / 10

Lokalizacja. Cisza i spokój. Bardzo kulturalna obsługa.

Nie mam żadnych zastrzeżeń.

9, November 2016

Średnia ocena: 9.2 / 10

Ocena klientów: 9.2 / 10

Podobało mi się to, ze obsługa była zawsze bardzo miła oraz zawsze uśmiechnięta . Duży plus dla kucharzy za wspaniałe śniadania (polecam jajka po benedyktyńsku :) . Bardzo kameralny klimat w sam raz na relaks...

Z mojego pokoju zbyt daleko do basenu, siłowni , spa.... mimo bardzo dobrze rozplanowanych łączników...

31, October 2016

Średnia ocena: 9.6 / 10

Ocena klientów: 9.2 / 10

Świetna lokalizacja, bardzo uprzejma obsługa, cena adekwatna do warunków i lokalizacji.

3, October 2016

Średnia ocena: 10.0 / 10

Ocena klientów: 10.0 / 10

bardzo dobry hotel położony w centrum katowic, przyjazna i pomocna obsluga

7, September 2016

Średnia ocena: 7.5 / 10

Ocena klientów: 7.5 / 10

Dobra lokalizacja.

Zbyt drogi parking.

6, August 2016

Średnia ocena: 8.8 / 10

Ocena klientów: 8.8 / 10

bardzo miła obsługa, dobre położenie, blisko metra, dla podróżujących samochodem - leży poza strefą Umweltzone, nie trzeba płacić za nalepkę

27, July 2016

Escatel

Macon

Średnia ocena: 7.9 / 10

Ocena klientów: 7.9 / 10

Po krótkim oczekiwaniu, dostałem pokój na słowo honoru.

Jechałem z Paryża do Nicei. Było późno więc godzinę wcześniej zarezerwowałem hotel na trasie, niedrogi. Dostałem na telefon i email potwierdzenie rezerwacji. Niestety hotel takiej rezerwacji nie otrzymał i zaczęła się procedura poszukiwania. To już druga Państwa wpadka z udziałem mojej osoby. Mimo wszystko jestem zadowolony z Państwa usług. Pozdrawiam! Maciej Myszka

11, July 2016

Średnia ocena: 9.2 / 10

Ocena klientów: 9.2 / 10

Bardzo miła obsługa, piękny widok z tarasu - polecam.

3, July 2016

Średnia ocena: 9.2 / 10

Ocena klientów: 9.2 / 10

Polecam. Świetna lokalizacja. Wyposażenie ok. Czystość w skali 1-5 na 4

3, July 2016

Średnia ocena: 7.5 / 10

Ocena klientów: 7.5 / 10

wszystko o.k

25, June 2016

Średnia ocena: 8.3 / 10

Ocena klientów: 8.3 / 10

Dobra lokalizacja (pomiędzy lotniskiem a dworcem PKP), cicho, czysto, czajnik w pokoju, bardzo wygodne łóżko. Funkcjonalna i obszerna łazienka.

Pokoje przyciasne, przy wannie brak uchwytów dla awaryjnego złapania równowagi.

20, June 2016

Średnia ocena: 10.0 / 10

Ocena klientów: 10.0 / 10

Polecam. Wysoka ocena zwłaszcza za wyśmienite i różnorodne jedzenie.

17, June 2016

Średnia ocena: 6.3 / 10

Ocena klientów: 6.3 / 10

Dobra lokalizacja. Miła obsługa, bardzo dobre śniadania.

17, June 2016

Średnia ocena: 6.5 / 10

Ocena klientów: 6.3 / 10

W miarę czysto i ciepła woda. Hotel położony nad Renem.

Hotel nadaje sie do remontu, brak miejsc parkingowych.

24, May 2016

Średnia ocena: 9.6 / 10

Ocena klientów: 9.6 / 10

Hotel usytuowany w świetnej lokalizacji. Pokój przytulny i schludny. Plus za klimatyzację. Obsługa życzliwa i pomocna.

4, May 2016

Średnia ocena: 10.0 / 10

Ocena klientów: 10.0 / 10

Wszystko tak jak w ofercie.

7, March 2016

Średnia ocena: 10.0 / 10

Ocena klientów: 10.0 / 10

bardzo dobra lokalizacja, czysto, miła obsługa

21, February 2016

Średnia ocena: 7.1 / 10

Ocena klientów: 7.1 / 10

bez większych zastrzeżeń

15, February 2016

Średnia ocena: 7.1 / 10

Ocena klientów: 7.1 / 10

Very good place to visit Prague.

14, February 2016

Helios Lloret

Lloret de Mar

Średnia ocena: 4.6 / 10

Ocena klientów: 4.6 / 10

Lokalizacja ok.

Pokoje bardzo brudne !!! Sniadania bez urozmaicenia . Personel podczas sniadan nieprzyjemny . Ogolnie nie polecam . Na pewno nie wart 4 gwiazdek . Maksymalnie 1 .

13, February 2016

Średnia ocena: 9.2 / 10

Ocena klientów: 9.2 / 10

Bardzo ładne miejsce

13, February 2016

Średnia ocena: 5.9 / 10

Ocena klientów: 7.9 / 10

swietna lokalizacja,reszta ok

12, February 2016

Średnia ocena: 6.7 / 10

Ocena klientów: 6.7 / 10

może być

11, February 2016

Średnia ocena: 8.2 / 10

Ocena klientów: 9.6 / 10

Bardzo miły pan, dobrze mówi po angielsku, nie było żadnego problemu żeby się dogadać. Blisko do centrum i metra. Na śniadania prawdziwa włoska, pyszna kawa.

hotel jest w zwykłym bloku mieszkalnym, zrobiony z mieszkania. Nie ma żadnej tabliczki, że tu jest. Nawet mieszkańcy nie wiedzą o jego istnieniu.

1, February 2016

Średnia ocena: 8.8 / 10

Ocena klientów: 8.8 / 10

Bylo milo i tanio

24, January 2016

Średnia ocena: 8.3 / 10

Ocena klientów: 8.3 / 10

Pobyt oceniam pozytywnie. Miła obsługa, całkiem atrakcyjna cena i nie najgorsza lokalizacja. Plusem jest również fakt, że hotel dba o czystość i gwarantuje ładne widoki. Śmiało mogę polecić.

Byłoby idealnie gdyby hotel zadbał o drobnostki, jak czajnik i suszarka do włosów, które stanowiłyby wyposażenie każdego pokoju, bez konieczności proszenia się o nie na recepcji.

14, January 2016

Średnia ocena: 9.6 / 10

Ocena klientów: 9.6 / 10

Czysty, komfortowy Hotel blisko Centrum i Wawela.

11, December 2015

Średnia ocena: 7.4 / 10

Ocena klientów: 6.7 / 10

Obsługa w recepcji, przemiła

W pokoju myszy

3, November 2015

Średnia ocena: 9.6 / 10

Ocena klientów: 9.6 / 10

Idealne miejsce zarówno aby wypocząć jak i dobrze się bawić! świetna obsługa, pyszne jedzenie. Nowoczesny design i rewelacyjny aquapark! zdecydowanie polecam!

24, October 2015

Średnia ocena: 7.5 / 10

Ocena klientów: 7.5 / 10

ocena pozytywna, personel bardzo mily jedzenie mialem jedynie sniadanie ale oceniam na dobre

20, October 2015

Średnia ocena: 8.3 / 10

Ocena klientów: 8.3 / 10

Mila gospodyni, a w domu ciepło i czysto. Lokalizacja w spokojnej okolicy i dobra jako baza dla codziennych wycieczek.

22, September 2015

Średnia ocena: 10.0 / 10

Ocena klientów: 10.0 / 10

Swietny hotel ,cudowna lokalizacja i bardzo mily i pomocny personel hotelu.. wakacje choc krótkie były udane i trafione na 100%

14, September 2015

Średnia ocena: 6.7 / 10

Ocena klientów: 6.7 / 10

Jedyne zastrzeżenie odnośnie serwisu to zapłata z karty kredytowej, choć była zaznaczona płatność na miejscu. Pozdrawiam

Opinie o hotelach i oceny od prawdziwych gości na ebooking.com

ebooking.com oferuje Ci opinie i oceny przesłane przez innych użytkowników zgodnie z ich doświadczeniami w hotelach, które odwiedzili.

Te komentarze mogą byc bardzo użyteczne przy wyborze hotelu, który najlepiej spełnia Twoje oczekiwania.

Wszystkie komentarze publikowane na ebooking.com zostały przefiltrowane, aby upewnić się że zostały napisane przez prawdziwych klientów i nie zawierają obraźliwych określeń.

Zaoszczędź więcej na zakwaterowaniach dzięki Sekretnym Cenom

Odblokuj teraz
Odblokuj Sekretne Ceny i zyskaj wspaniałe oferty

Zarejestruj się za darmo, a otrzymasz natychmiastowy dostęp do naszych Sekretnych Cen

Poprzez kontynuację akceptujesz nasze Zasady & Warunki oraz Politykę Prywatności i Plików Cookies a także zgadzasz się otrzymywać wiadomości e-mail z promocjami i informacjami handlowymi. Swoją subskrypcję możesz w dowolnej chwili anulować.

Korzystaj z:

  • Błyskawiczne oszczędności z Sekretnymi Cenami do -50%
  • Ekskluzywne oferty w wynikach wyszukiwania dzięki tej odznace:
  • Gratulacje!

    Odblokowano Sekretne Ceny.

    Wypatruj 'Twoja oferta dla uczestników programu lojalnościowego ebooking Plus' i płać mniej w wybranych hotelach.