Takaisin etusivulle

ebooking.com: Tietosuojamenettely

Tässä dokumentissa kerrotaan, miten käytämme evästeitä verkkosivustollamme ja miten käsittelemme ja suojaamme henkilökohtaiset tietosi noudattaen lainsäädännön asettamia velvollisuuksia.

Evästeet

Mikä on eväste?

Eväste on pieni tietomäärä, joka tallennetaan verkkosivuston käyttäjän tietokoneelle.

Miksi verkkosivustot käyttävät evästeitä?

Verkkosivuilla ei ole muistia. Tietyn verkkosivuston eri sivuilla surffaavaa käyttäjää ei tunnisteta samaksi käyttäjäksi sen eri sivuilla. Evästeiden avulla verkkosivusto tunnistaa käyttäjän selaimen. Tästä syystä evästeitä käytetään pääasiassa muistamaan käyttäjän valinnat (esim. käytetty kieli) tai tunnistamaan verkkosivustolle palaavat käyttäjät.

Käytetäänkö kaikkia evästeitä samalla tavalla?

Ei, tyypiltään erilaisia evästeitä käytetään eri tarkoituksiin. Evästeet luokitellaan niiden toiminnon, eliniän tai tallennusosapuolen mukaan.

Miten ebooking.com käyttää evästeitä?

ebooking.com tarjoaa käyttäjilleen edistyksellisen ja käyttäjäystävällisen verkkosivuston, joka mukautuu automaattisesti heidän tarpeisiinsa ja toiveisiinsa. Tämän saavuttamiseksi verkkosivustomme käyttää 4:ää erilaista evästetyyppiä: Tekniset evästeet: Käyttämiemme teknisten evästeiden avulla saat verkkosivustomme näkyviin ja toimimaan moitteettomasti, ja niiden avulla voit myös luoda käyttäjätilisi, kirjautua sisään ja hallinnoida varauksiasi. Nämä tekniset evästeet ovat välttämättömiä, jotta verkkosivustomme toimisi moitteettomasti. Funktionaaliset evästeet: Käyttämiemme funktionaalisten evästeiden avulla muistamme asetuksesi, ja ne auttavat sinua käyttämään verkkosivustoamme tehokkaasti. Ne muistavat mm. suosimasi valuutan ja kielen, hakusi ja aikaisemmin katsomasi majoituspaikat. Nämä funktionaaliset evästeet eivät ole aivan välttämättömiä verkkosivustomme toiminnalle, mutta ne ovat hyödyllisiä sinulle käyttäjänä ja parantavat käyttökokemustasi. Käyttämiemme analyyttisten evästeiden avulla saamme tietoa siitä, miten käyttäjämme käyttävät verkkosivustoa ja mikä toimii ja mikä ei. Niiden avulla voimme optimoida ja parantaa verkkosivustoamme ja varmistaa, että olemme vastaisuudessakin käyttäjillemme mielenkiintoisia ja merkityksellisiä. Keräämme tietoja mm. katsotuista verkkosivuista, viittaus-/lopetussivuista, alustatyypistä ja päivämääristä/kellonajoista sekä yksityiskohtia hiirellä klikkaamisen määristä tietyllä sivulla, hiiren liikkeistä, näytön vierityksestä ja käyttämistäsi (haku)sanoista ja kirjoittamastasi tekstistä verkkosivustoamme käyttäessäsi. Nämä tiedot ovat anonyymejä, koska tarvitsemme niitä vain tilastoja varten. Viimeisenä evästetyyppinä ovat kaupalliset evästeet, joiden avulla näet ebooking.comin mainokset muilla verkkosivustoilla (retargeting), ja joiden potentiaalisena perusteena ovat hakemasi kohteet tai katsomasi majoituspaikat. Nämä evästeet ovat yleensä luotettavien kolmansien osapuolien laittamia.

Kuinka pitkään ebooking.comin evästeet säilyvät aktiivisina?

ebooking.com käyttää useita evästeitä, joilla on vaihteleva elinikä. Enimmäisikä, jonka olemme laittaneet joillekin evästeille, on 5 vuotta. Voit poistaa kaikki evästeet selaimestasi milloin haluat.

Miten tunnistan ebooking.comin evästeet?

Löydät ebooking.comin evästeet selaimesi asetuksista.

Käyttääkö ebooking.com kolmannen osapuolen evästeitä?

Kyllä. ebooking.com käyttää luotettujen ja tunnettujen mainos- ja markkinointiverkkoyritysten palveluja. Voidaksemme käyttää heidän palvelujaan, näiden yritysten on saatava tallentaa evästeitä. Käyttämämme palveluntarjoajat haluavat lisätä kuluttajatietoisuutta ja luoda vastuullisia käytäntöjä ja standardeja liiketoimintaan ja tietojenkäsittelyyn. Useimmat näistä yrityksistä ovat Network Advertising Iniative -ryhmän (NAI) ja/tai Interactive Advertising Bureau -ryhmän (IAB) jäseniä. NAI- ja IAB-ryhmien jäsenet noudattavat alan periaatteita ja toimintatapoja. NAI- ja IAB-jäsenet tarjoavat yleisen mahdollisuuden verkkokäyttäytymiseen perustuvasta mainonnasta kieltäytymiseen. Voit vierailla sivustolla www.networkadvertising.org ja www.youronlinechoices.com , joilta näet ne NAI-jäsenet, jotka ovat tallentaneet mainosevästetiedoston tietokoneellesi. Jos et halua NAI- tai IAB-jäsenten verkkokäyttäytymiseen perustuvaa mainontaa, voit yksinkertaisesti poistaa haluamasi yritykset yksitellen valitsemalla.

Kuka saa käyttää ebooking.comin evästetietoja?

Vain ebooking.com voi käyttää ebooking.comin evästetietoja. Huomioithan, että ajoittain saatamme käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia markkinointitutkimuksiin ja laadun parantamiseen. Kolmansien osapuolien tallentamat evästeet saattavat olla myös näiden kolmansien osapuolien käytettävissä.

Tarkkaileeko ebooking.com käyttäytymistäni internetissä?

Ei. ebooking.com analysoi tilastollisesti kaikkien käyttäjien käyttäytymistä vain omalla verkkosivustollaan. Saatat saada mainoksia ebooking.comilta muilla verkkosivustoilla (retargeting), mikä perustuu historiikkiisi verkkosivustollamme. Nämä tiedot ovat anonyymejä. Emme seuraa internetkäyttäytymistäsi ebooking.comin verkkosivuston ulkopuolella.

Miten voin hallinnoida evästeasetuksiani?

Käyttämällä selaimesi asetuksia (esim. Internet Explorer, Safari, Firefox, Chrome) voit hyväksyä ja poistaa haluamasi evästeet. Näiden asetusten sijainti riippuu selaimesi merkistä. Löydät nämä asetukset selaimesi Apua-sivulta. Huomioithan, että jos et hyväksy tiettyjä evästeitä et mahdollisesti pysty käyttämään kaikkia sivustomme toimintoja. Huomioithan myös, että mainosverkoston poistaminen ei tarkoita sitä, että et enää olisi verkkomainonnan ja markkinointitutkimusten kohteena. Tämä tarkoittaa sitä, että poistaessasi tietyn verkoston, se ei enää lähetä sinulle verkkotottumustesi ja käyttötapojesi mukaan räätälöityjä mainoksia.

Yksityisyys

Arvostamme suuresti, että valitsit ebooking.comin majoitusvarauksesi tekemiseen internetissä. Tämän vuoksi suojaamme luottamuksellisesti ja huolellisesti yksityisyytesi ja henkilötietosi, mukaan lukien luottokorttitietosi. Tämä yksityisyydensuoja koskee kaikkia palveluitamme, olipa niihin pääsy tai niiden saatavuus internetin tai minkä tahansa muun alustan tai laitteen kautta (tästä eteenpäin näihin palveluihin viitataan yhteisnimityksellä “verkkosivusto”). Hyväksymällä tämän yksityisyydensuojan annat ebooking.comille luvan käyttää henkilötietojasi alla mainittuihin tarkoituksiin.

Miksi käsittelemme henkilötietojasi

ebooking.com käytää henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin: 1) Varauksien tekemiseen verkkosivuston kautta. 2) Arvioimaan tietyssä kohteessa oleskeluasi, jonka varasit verkkosivuston kautta, ja laittamaan tämän arvioinnin verkkosivustolle (vain omalla suostumuksellasi). 3) Ilmoittamaan sinulle mielenkiintoisista tarjouksista (vain omalla suostumuksellasi). 4) Tilastojen ja markkinatutkimusten tekoon. Saatamme myös käyttää henkilötietojasi ebooking.comia vastaan tehtyjen petoksien ja/tai muiden laittomien toimien paljastamiseksi.

ebooking.comin keräämät henkilötiedot

ebooking.com kerää seuraavat henkilötiedot: nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, luottokorttitietosi sekä mahdollisuuksien mukaan varaustoiveesi ja toiveesi savuttomasta/savullisesta huoneesta. Nämä tiedot tarvitaan varaamisen ja varauksen valmiiksi tekemiseen. ebooking.com saattaa myös käyttää tietojenkäsittelylaitteesi tietoja, joita ovat mm. IP-osoite, selaintyyppi ja (mobiililaitteiden kautta palvelintamme käyttävät asiakkaat) Unique Device Identifier -tunnisteet, käyttöjärjestelmä, sovellusversio ja maantieteelliset koordinaatit. Nämä tiedot ovat tyypillisiä identifioimattomia tai anonyymejä tietoja, mutta niitä voidaan kuitenkin pitää henkilökohtaisina tietoina joko itsenäisinä tai muihin tietoihin yhdistettyinä. Näissä tapauksissa tietoja käytetään Euroopan henkilötietosuojalakien mukaisesti.

Luovuttaminen kolmansille osapuolille

Tiettyjen olosuhteiden vallitessa ebooking.com saattaa luovuttaa henkilötietojasi seuraaville kolmansille osapuolille:

Majoituspalvelun tarjoajalle

Jotta varauksesi voidaan tehdä loppuun, ilmoitamme nimesi, yhteystietosi ja luottokorttitietosi palveluntarjoajallemme. Ilmoitamme palveluntarjoajallemme vain ne tiedot, jotka tarvitaan varauksesi käsittelemiseen. Tekemällä varauksen suostut siihen, että sinua pyydetään täyttämään asiakasarviolomakkeemme. Asiakasarvion voit halutessasi täyttää anonyymina. Täyttämällä asiakasarvion suostut siihen, että asiakasarviosi voidaan julkaista verkkosivustollamme kyseisen majoituspaikan sivulla tai muilla samankaltaisilla sivustoilla ja sosiaalisen median sivuilla, jotka (osittain tai kokonaan) ovat omistuksessamme tai joita kontrolloimme, hallinnoimme tai isännöimme. Myös luotettavat liikekumppanimme voivat käyttää arvioita. Arvioiden ainoa tarkoitus on antaa tietoa tuleville asiakkaille kyseessä olevan majoituspaikan palvelutasosta ja laadusta. Pidätämme oikeuden arvion muokkaamiseen, hylkäämiseen tai poistamiseen oman harkintamme mukaan. Asiakasarviolomakkeita tulisi pitää arviointeina, eivätkä ne sisällä minkäänlaisia kaupallisia tarjouksia, kutsuja tai kannustimia.

Tietojen käsittely

Silloin tällöin saatamme käyttää kolmansien osapuolien palveluntarjoajia tietojen käsittelyyn yllä mainittuihin tarkoituksiin. Saatamme esimerkiksi käyttää palveluntarjoajia varaustietojen lähettämiseen majoituspaikkaan sähköisesti. Kolmannet osapuolet käsittelevät tietoja valvontamme alaisina. Nämä osapuolet noudattavat tietojenkäsittely- ja salassapitosopimuksia.

Toimivaltaiset viranomaiset

Saatamme jakaa ja ilmoittaa henkilötietosi hallitukselle tai tutkimusta suorittavalle viranomaiselle lain (tai muun lakia vastaavan säännön), lakikäsittelyn, rikostutkimuksen, oikeuden määräyksen tai haasteen sitä vaatiessa. ebooking.com saattaa myös ilmoittaa henkilötietosi, jos se on välttämätöntä rikoksen estämiseksi tai paljastamiseksi tai rikoksesta tuomitsemiseksi.

Turvallisuus

Euroopan henkilötietosuojalakien mukaisesti ebooking.com noudattaa tiukkoja turvallisuuskäytäntöjä, jotta henkilötietoja ei käytetä väärin ja etteivät ne joudu asiaankuulumattomien henkilöiden käsiin. Jotta voisimme suojata ja turvata saamamme henkilötiedot, olemme ottaneet käyttöömme tarkoituksenmukaiset yritysjärjestelmät ja -käytännöt. Lisäksi olemme ottaneet käyttöömme turvallisuuskäytännöt sekä tekniset ja fyysiset rajoitukset henkilötietoihin pääsyn ja niiden käytön estämiseksi. Vain valtuutetut työntekijät pääsevät käsiksi henkilötietoihin palveluihimme liittyvien työtehtävien suorittamiseksi. Pidämme tärkeänä ilmoittaa, ettei ebooking.com tallenna eikä säilytä luottokorttitietojasi. Ne tarvitaan ainoastaan palveluntarjoajalle tehdyn varauksen käsittelyä varten. Tämän jälkeen luottokorttitietosi poistetaan kokonaan järjestelmistämme.

Henkilötietojesi käsittely ja tarkastaminen

Sinulla on aina oikeus tarkistaa meille tallentamasi henkilötiedot. Voit pyytää henkilötietosi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen:info@ebooking.com, tai lähettää pyynnön tietosuojatiedoston vastuuhenkilölle ”Responsable del Fichero de protección de Datos” osoitteeseen Domibay, S.L., Calle Fajardo nº 12, 1ª planta, oficina 8, 35500 Arrecife de Lanzarote (Las Palmas , Espanja). Kirjoita viestin otsikkokenttään ”Henkilötietopyyntö”. Jos henkilötiedoissa on virhe, korjaamme sen pyydettäessä. Voit myös pyytää meitä poistamaan henkilötietosi ebooking.comin tietokannasta lähettämällä sähköpostia yllä mainittuun sähköpostiosoitteeseen. Henkilökohtaisten tietojen käsittelyä koskevan 13.joulukuuta voimaan tulleen lain 15/1999 mukaisesti ja sitä noudattaen henkilökohtaiset tietonne sisällytetään ebooking.com (Domibay, S.L.) tiedostoihin verkkosivustollamme mainostettujen palveluiden ja tuotteiden suorittamista ja toimittamista varten. Lisäksi tietoja käytetään kaupallisiin tarkoituksiin, jotta käyttäjälle voidaan lähettää sähköpostitse tai muunlaisella vastaavalla menetelmällä tietoa ebooking.com –verkkosivustoon liittyvistä uutuuksista tai palveluista tai kolmansien sopimuskumppanien toiminnoista. Viitaten kaupallisen tiedon lähettämiseen sähköpostitse tai muulla vastaavalla menetelmällä, käyttäjä suostuu siihen, että ebooking.com saa käyttää hänen henkilötietojaan mainittuihin tarkoituksiin. Henkilötietonsa luovuttaneilla käyttäjillä on oikeus nähdä ja korjata tietojaan milloin tahansa sekä kieltää niiden käyttö tietosuojalainsäädännössä määriteltyjen oikeudellisten perusteiden mukaisti. Samoin käyttäjän antama henkilötietojensa käsittelyä ja luovutusta koskeva lupa on yksipuolisesti peruutettavissa milloin tahansa siltä tiedon osalta, johon käyttäjällä on noudattamamme tietosuojalain mukainen oikeus, ilman takautuvia vaikutuksia. Tämän tekemiseen riittää yhteydenotto sähköpostitse ebooking.com –verkkosivustolle osoitteeseen info@ebooking.com tai viestin lähetys suoraan verkkosivustolla mainostavan palvelun tai tuotteen tarjoajan sähköpostiosoitteeseen, tai ilmoitus tulee lähettää kirjallisena osoiteella: Domibay, S.L., Calle Fajardo nº 12, 1ª planta, oficina 8, 35500 Arrecife de Lanzarote (Las Palmas , Espanja). ebooking.com takaa, että se on suorittanut kaikki asianmukaiset turvatoimet toimipaikoissaan, järjestelmissään ja tiedostoissaan. Lisäksi taataan henkilötietojen luottamuksellisuus. Järjestelmissä olevia tai niiden avulla saatavia henkilötietoja tai muuta tietoa voidaan kuitenkin luovuttaa julkisille viranomaisille, jos sovellettavat lait ja asetukset näin vaativat.

Yhteystiedot

ebooking.com omistaja on Domibay, S.L, jonka toimipaikka on Calle Fajardo nº 12, 1ª planta, oficina 8, 35500 Arrecife de Lanzarote (Las Palmas, Espanja), ja jonka verotunnus on nº B-35.971.498. ebooking.com verkkosivusto on yhtiön hallussa ja yhtiö on vastuussa siitä, että henkilötietorekisterit ovat asianmukaisesti ilmoitettu ja rekisteröity Espanjan Tietosuojaviranomaisten yleiseen tietosuojarekisteriin (Registro General de Protección de Datos de la Agencia Española de Protección de Datos), mikä takaa 13.joulukuuta annetun henkilötietosuojalain 15/1999 sekä 21 joulukuuta annetun lain kehitystä ja tapojen muutoksia käsittelevän kuninkaan asetuksen 1720/2007 (jatkossa LOPD ja RLOPD) ehdottoman täytäntöönpanon. Mikäli sinulla on ehdotuksia tai huomautettavaa yksityisyydensuojaan liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen: info@ebooking.com, tai kirjoittaa osoitteeseen Calle Fajardo nº 12, 1ª planta, oficina 8, 35500 Arrecife de Lanzarote (Las Palmas, Espanja).

Muutokset

Meillä on aina tarvittaessa oikeus muuttaa tapaa, jolla keräämme, välitämme eteenpäin ja käsittelemme henkilötietoja ja muita tarpeelliseksi katsomiamme tietoja kuitenkin aina sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Tämän vuoksi näihin ehtoihin voidaan tehdä aika ajoin viimeisimpien muutosten mukaisia päivityksiä.

Sulje

Loading hotellit, odota hetki...

Virhe ladattaessa kartta, Päivitä sivu ja yritä uudelleen.

Sulje

Valitse huoneiden määrä ja vieraat.

Valitse huoneiden lukumäärä ja henkilöt, jotka matkustavat ja täydentää lasten iät.

Aikuista Lapset Vuotiaille lapsille

Ilmoitathan lasten iän, pelloilla punaisella. (1-17)